Filterlər
A
Sürücü
9
Paulaner Brauhaus Baku
Aşpaz köməkçisi (DCP – Bakery)
28
Paulaner Brauhaus Baku
Kassir
21
Paulaner Brauhaus Baku
Reception (Qeydiyyatçı)
28
Paulaner Brauhaus Baku
Ofisiant (Waiter)
46
A
Dizayner
36
A
Satış üzrə Mütəxəssis
28
A
Внутренний аудитор
29
A
Mühasib
17
A
Tur Agentliyinə Qeydiyyatçı
36
A
İctimaiyyətlə əlaqələr şöbə müdiri
17
A
Daxili Audit üzrə aparıcı mütəxəssis
26
A
Əsas müştərilər üzrə menecer
26
A
Kargüzar (Notariat Ofisi)
38
A
Satınalma üzrə mütəxəssis
24
A
Kiçik aşpaz köməkçisi (Commis / bakery)
34
A
Ofisiant köməkçisi
51
A
Marketinq üzrə koordinator
25
A
Satış meneceri
26
A
Chief Accountant
29
A
Senior Procurement Specialist
30
A
Əczaçı (gecə növbəsi)
42
A
Hostess
28
Golden Pay
Təmir -təmin işləri üzrə aparıcı mütəxəssis
25
A
Satış koordinatoru
49
Golden Pay
Aparıcı inkassator
18
Golden Pay
Agentlərlə iş bölümü üzrə aparıcı mütəxəssis
51
Golden Pay
İnkassator
54
Golden Pay
Mid IOS Developer
18
Golden Pay
Sürücü
38
Golden Pay
Partnyorlarla iş üzrə aparıcı mütəxəssis
44
Golden Pay
Nəqliyyat şöbəsinin rəhbəri
27
Golden Pay
Senior Data Scientist
36
Golden Pay
ƏL/TMM bölməsinə aparıcı mütəxəssis
35
Golden Pay
Java proqramlaşdırma üzrə Mütəxəssis
32
Golden Pay
Biznes Analitik
20
A
İstehsal Üzrə Şöbə Rəisi
30
Golden Pay
Agentlərlə iş bölümü üzrə aparıcı biznes analitik
17
A
Xəzinədar
25
A
HR menecer
22
Seçilmiş et

Ofisiant köməkçisi

Otel, İaşə, Turizm
  • Ümumi məlumat
  • Oxşar elanlar
Kateqoriya: Otel, İaşə, Turizm
Vəzifə dərəcəsi: Köməkçi
Şəhər: Bakı
Məşğulluq növü: Tam
Vakansiya haqqında:

Əmək funksiyası: 

  • Paulaner Brewery Baku Restoranın, yemək sahəsinin, funksional hazırlığını tamamlamaq və xidmət tələblərinə uyğun olaraq müştərilərin rahatlığını və istirahətini təmin etmək;
  • Müştəriləri masanın düzülüşünə uyğun olaraq yerləşdirmək, onların əyləşməsinə kömək etmək; 
  • Ehtiyac yaranarsa, müştərilərə menyu və içki siyahılarını təqdim etmək, aydın təsvirlər və izahlar vermək, suallara düzgün və nəzakətli şəkildə cavab vermək; 
  • Sifarişləri qəbul etmək, mətbəxə və bara ötürmək və bu zaman müvafiq olduğu təqdirdə hər hansı xüsusi tələb, pəhriz və ya mədəni tələblər barədə məlumat vermək; 
  • Menyu seçiminə uyğun olaraq qədəhləri, qabları və masa dəstlərini düzmək; 
  • Xörəklərin düzgün şəkildə və vaxtında hazırlanmasını, təqdim edilməsini təmin etmək üçün mətbəx işçiləri ilə əlaqədə olmaq.

Tələblər:

Təhsil:

  •  Orta;

Bilik və Bacarıqlar:

  • Dözümlülük və Səmərəlilik;
  • Mətbəx işçiləri ilə ünsiyyət qurmaq bacarığı; 
  • Qida ilə təhlükəsiz işləmə prosedurları; 
  • Etibarlılıq;
  • Dəqiqlik və detallara diqqət;
  • Təşəbbüskarlıq;
  • Çeviklik;

Dil bilikləri: 

  • Azərbaycan dili – sərbəst;
Email kopyalandı
Müraciət et